Plaža Centinera Banjole Pula Hotel

# Plaža Centinera Banjole Pula Hotel

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Pula
30.03.2017. 15:31 dodajeIvan

Bay Cintinera z istim imenom plaži nosi. Nekateri pravijo Centinera, ampak gre na isti plaži, tisti, v Puli, ki gleda na otoček Frašker. Plaža je širok, urejena in zelo lepa. Priljubljena in vedno bolj obiskan iz leta v leto. To je prispevalo k bogato izbiro bližnjih restavracijah, in veliko število nastanitev za turiste. Plaža sama je urejena, z veliko betona pomola v sredini, malo zadaj so visoke veje borovcev. Obstaja veliko senco, vendar v primeru, da niste našli priljubljeno mesto v senci, vam predlagamo, da preneha z kavarni ali restavraciji. Ponudba hrane in pijače je bila odlična in pogled s terase bo odmor in tiste najumornije. Morje je plitvo vodo zabaviščni park - odličen kraj za otroke in mlade goste.Centinera HotelNa plaža je z naslovom hotel. Hotel Centinera leži 6 km južno od Pule ima 151 sob in notranji bazen. Več informacij lahko najdete na centinera.com 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala