Plaža Sušica Otok Ugljan, Kamp Porat

# Plaža Sušica Otok Ugljan, Kamp Porat

Sjeverna dalmacija

Ugljan (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Ugljan
02.02.2017. 16:04 dodajeIvan

Na otoku Ugljan leži ta čudovita kamnita plaža. Plaža Sušica je naravno kamnita, vendar je tlakovana v krajih. Zato je dostopen in primeren za kopanje in laženje na močan sončni dan. Na plaži ni naravne sence, vendar je še vedno debel gozd, ki vas bo zaščitil. V bližini plaže je avtokamp Porat, zelo priljubljen in opremljen z vsemi potrebnimi stvarmi za svoje goste. Obstaja tudi priljubljeni zaliv Kažot Muline. Kamp je obkrožena s kamnito ograjo, vendar je zelo blizu morja in je zato zelo primerna za plavalce. Čisto morje je še posebej vidno v tem delu otoka, in kakšno plavutje lahko pričakujete - poglejte fotografsko galerijo, ki vam jo prinašamo. Morje je res lepo tukaj, čisto in prijetno toplo. To je vzhodna stran otoka, ki gleda na kopno. Uživajte v pogledu proti Zadru ali pa samo zaprite oči in se spočite v vaših mislih. Vse plaže Ugljan.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala