Najlepše plaže na otoku Ugljan Hrvaška

# Najlepše plaže na otoku Ugljan Hrvaška

Sjeverna dalmacija

Ugljan (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Nudimo vam seznam najlepših plaž na otoku Ugljan z velikim številom slik za vsako plažo, opis in lokacijo. Več informacij o vsaki plaži najdete s klikom na povezavo pod slikami vsake plaže.

Plaže na Ugljanu urejene po lepoti


Mala Sabuša - poleg Vela Sabuša in njenih plaž, malo dlje severno pa je Mala Sabuša. Ta zaliv je povsem nedostopen, zato ga obiščejo samo pustolovci ali lastniki čolnov. Primerna je za jadrnico ali manjše jahte in uživati v miru in samoti. Čeprav morje očarljivo, je okolje povsem naravno, malo jih bo prišlo. To je razlog, če se prepoznaš kot pustolovski duh, da obiščete to plažo. Zaliv Mala Sabuša se nahaja na jugozahodni strani otoka Ugljana, daleč od naselij.

Mala Sabuša otok Ugljan

Plaža South Port se nahaja na zahodni obali otoka Ugljan, v bližini mesta Muline in plaže Kažot. Plaža je peščena s kamnitimi grmičevji, ki izvirajo iz morja in prepoznajo to plažo. Poleti je Južno pristanišče priljubljeno zbirališče za goste, ki bivajo v Ugljanu, pa tudi naraščajoče število mornarjev.Južna Luka Ugljan

Cinta Ćinta se nahaja na vzhodni obali otoka Ugljan v naselju istega imena. Plaže v zalivu so kamnita in prodnata, obkrožena z borovci, ki zagotavljajo senco za vse goste. V bližini zaliva se nahajajo taborišča Mario in Cinta.

Uvala Činta Ugljan

Plaža Jaz se nahaja na Preku na otoku Ugljanu, zato je plitka dovolj, da izgine med morjem. Ko plima pride, je plitva plaža, ki obkroža plažo, idealno mesto za otroško igro. Plaža ima vodne tobogane, ki jih otroci še posebej navdušijo. Večina plaže Jaz je beton, primerna za sončenje in občasno hlajenje v plitvinah. Najbolje je, da prideš z otroci in pusti, da igrajo.

Plaža Jaz Preko

Plaža Poljana - Ta lepa plaža je skrita v Poljani. Čisto morje, topla voda in topli prodniki so glavne značilnosti plaže, v ozadju pa ima naravno senco borovega gozda. Nahaja se v neposredni bližini parka Poljana, na otoku Ugljanu. Omenili smo že, plaža je lepa s čudovitim morjem in valovi, ki plujejo velik prodnato. Borov gozd se nahaja v ozadju za senco, medtem ko je plaža v stiku z morjem vedno sončna.

Plaža Beach Poljana Ugljan

Kukljica je najjužnejša naselja na otoku Ugljanu. V letovišču lahko najdete več različnih plaž. V bližini je plaža Sabuša Kukljica. Do plaže lahko prispete v 5 minutah svetlobnih sprehodov. Kukljica je obkrožena z borovim gozdom in ima veliko naravnega senca. Skozi gozd je pot, ki je primerna za hojo ali kolesarjenje. Sen je skalnato, a delno betoniran za lažji dostop do vode in izbiro območij za sončenje. V bližini plaže so gostinski objekti, ki so tudi v senci in imajo čudovit pogled na morje.

Plaže Kukljica Ugljan

Plaža Sabuša je zelo prostorna, betonirana, a nekoliko izolirana. To je odličen kraj za družine z otroki, ker je plitko morje, ob obali pa so otroški tobogani. Betonski del plaže je primeren za celodnevno sončenje, z občasnimi pogledi na morje, kjer imate odličen pregled vaših otrok in njihove igre.

Plaža Sabuša Ugljan više slika

V vasi Preko na otoku Ugljanu najdete številne plaže in plaže, primerne za vse starosti. Glavna plaža v mestu je plaža Jaz, ki ima tudi modro zastavo za čisto morje in vsebino v bližini plaže. Poleg plaže Jaz je nekaj plaž Plaže: Sveti Ante, Bilišće, Magazin, Svitla, Željina plaža. Neizogibno mesto za vse plavalce v vasi Preko je otok Galevac, približno 600 metrov, stran od obale okoli 80 metrov, kar ni problem za še slabše plavalce, v enem kosu pa je plitko dovolj, da hodijo.

Preko Ugljan

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala