Plaža Zaliv Klančac Brseč

# Plaža Zaliv Klančac Brseč

Istra

Brseč

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Plaža - zaliv Klančac Brseč velja za eno najlepših plaž na Jadranu. Lepa majhna plaža s čisto vodo z nežnim nagibom. Na plaži ni storitev in ni parkirnega prostora blizu plaže. Na treh straneh, obkroženih s skalami, na tleh bele prodnate pobočja, ki očarajo v kristalno čistem zelenem morju.Plaza Klančac, kako priti Glej lokacijo plaže na zemljevidu. Plaža se nahaja nekaj kilometrov severno od centra Brseč. Plaža je strma in neprijetno. Plaža traja nekaj minut pohodništva. V bližnjem gozdu v ozadju je naravna senca. Plaža je dostopna samo peš ali z ladjo ali z ladjo.

Do plaže je mogoče priti iz Brseča tako, da se spustimo po ozki ulici, dolgem več kot 1 kilometer. Avto lahko parkirate na začetku te ulice in nadaljujete peš.

Lahko se spustimo tudi po glavni cesti, cesta pa je ozka in ob njem ni parkirišča, razen več podaljškov, kjer lahko parkirate avto. Če najdete parkirišče ob cesti, je približno 200 metrov do plaže. Plaža je zelo lepa, iz belega kamna in obdana s skalami. Dolg je približno 40 metrov, širok od 4 do 10 metrov, idealen za 50 oseb. Zelo malo sence, če se odločite za tja, vzemite senčnik.

Na plaži je stranišče (plača se 2 kuna). levo je prodajalec pijač in sladoleda ter aparat za kavo.

Podobne plaže v bližini Ubok in Jelenšćica

Plaža Klančac Brseč slike


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala