Plaže Ubok in Jelenscica Brseč

# Plaže Ubok in Jelenscica Brseč

Kvarner

Mošćenička Draga

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Uboka in Jelenšćica sta dve plaž v zalivu med Brsečem in Mošćeničko Draga. Plaže so pravzaprav majhne prodnate zalivke, ki jih obkrožajo kamnine in zelenja. Mnogi od teh dveh plaž bodo rekli, da so med najboljšimi plažami v Istri in Kvarnerju. Do plaže se lahko peš nadaljujemo po cesti, ko s kolesom zapustite cesto Rijeka - Pula, druga možnost je z ladjo. Brseč plaža Kako do Klančca, Uboka in Jelenšćice Oglejte si lokacijo plaže Ubok na zemljevidu, poleg njega je zaliv Jelenšćica. Eden izmed priljubljenih zalivov v Brscu je plaža - zaliv Klančac, ki velja za eno najlepših plaž na Jadranu. Na treh straneh, obkroženih s skalami, na tleh so beli prodnati plavajoči ledeniki potopljeni v kristalno čisto zeleno morje. Do plaže se lahko pripeljete peš skozi gozd, če se spustite s ceste ali čolna. Oglejte si lokacijo plaže na zemljevidu....

Čiste vode, malo turistov zaradi dostopnejšega, v ozadju senčnih gozdov so značilnosti plaže. Zaradi močnega dostopa so plaže manj dostopne. Spuščanje / plezanje zahteva močne čevlje in traja približno 5 minut. Parkiranje je na voljo le na glavni cesti.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala