Plaža Stijene Pasjača Popovići slike

# Plaža Stijene Pasjača Popovići slike

Južna dalmacija

Mlini

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Mlini
13.03.2017. 10:17 dodajeIvan

Plaža Pasjača, ali Stara stena Pasjače, je kraj, ki je navidez neprivlačna, vendar je še vedno lahko privošči in uživa. Kdor ljubi naravno okolje, malo zasebnosti in manj gneče, naj pride na našo plažo in uživaj v počitnicah. Plaža je zelo izolirana, vendar ima še vedno majhno peš pot. Zanimivo je, da en del poti vstopi v skale, skozi tunel, da se znova konča na strmih pečinah, ki obkrožajo plažo. Ko pridete na plažo, vas bo pozdravila majhna prodnata in lepo morje. Tu ni nobene velike množice, čeprav je zelo majhna možnost, da boste postopoma sami. Ta plaža je privlačna zaradi svojega položaja in naravnega okolja. V poletni sezoni je veliko obiskov, vendar ljudje prihajajo iz sezone, da bi zabeležili neverjetne fotografije pod visokimi čeri. Ko gredo na plažo, vzemite vse, kar potrebujete. Niste blizu restavracij in drugih vsebin, ki jih lahko najdete na plažah v naseljenih predelih naše obale. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala