Najlepše plaže na otoku Pašman Hrvaška

# Najlepše plaže na otoku Pašman Hrvaška

Sjeverna dalmacija

Pašman (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Prinesemo vam seznam najlepših plaž na otoku Pašman z velikim številom slik za vsako plažo, opis in lokacijo. Več informacij o vsaki plaži najdete s klikom na povezavo pod slikami vsake plaže.

Plaže na Pašmanu urejene po lepoti


Naturistična plaža Sovinje se nahaja v istem kampu, le 2 km od turističnega in ribiškega mesteca Tkon, obkrožena z borovci in oljčnimi nasadi. Plaža je peščena in dobro skrita. Kamp Sovinje je majhen kamp, kapaciteta do 200 oseb, ki ponuja priključke za vodo in elektriko, sanitarna vozlišča, igrišče, igrišče za odbojko na mivki, namizni tenis, košarko. V kampu lahko izposodite kolesa ali organizirate izlete v nacionalne parke Kornati, Plitvice in Krka.

FKK Sovinje

Vse plaže na severni strani otoka so peščene. Tkon se lahko pohvali z 6 bližnjimi zalivi, seveda, ki ustvarjajo naravne plaže, primerne za kopanje in druženje ob morju. Plaže se nahajajo na razdalji 3 km vzdolž obale, predvsem plaž Vruljica, južne in plaž Ugrinić, Mrviška in BristPlaže Tkon

Ta plaža ima čudovit pesek, ki ga obkroža ploščat del. Na eni strani so igrišča za tenis in odbojko. Plaža ima zato veliko zabavnih vsebin za odrasle, pa tudi številne otroške dejavnosti. Morje je dostopno, ne preveč globoko v vodi. To je odličen kraj, kjer se lahko učite plavati ali se potapljate na robu. Poleg teniških igrišč in igrišč za odbojko je poleg plaže na voljo tudi kegljišče, zato lahko poskusite videti, kako gre. Neokrnjena vas na otoku Pašman, ki ima v zimskem času okoli 350 stalnih prebivalcev, je poleti zaradi številnih turistov veliko večja.Plaž neviđane Pašman

Plaža Martinovac - V majhni zalivi pri Ždrelcu je plaža Matlovac. Otok Pašman ima veliko zelo zanimivih in cenovno ugodnih plaž. Vendar pa bomo ob tej priložnosti predstavili plažo Matlovac. Plaža se nahaja v vasi Ždrelac in je obkrožena z gostinskimi objekti. Če imate osvežujočo izbiro, imate nekaj kavarn in restavracije z okusnimi specialitetami.

Plaža Martinovac

Mrljane je vas na otoku Pašman, ki ima okoli 250 stalnih prebivalcev, ki povezujejo redno trajektno linijo z Biogradom. Plaže so lepe z morjem in obalo. Glavna plaža je iz finega peska, robovi so betonirani in urejeni za sončenje. V bližini plaže je restavracija, pa tudi številni lokalni apartmaji.Mrljane Pašman

Glavna lokalna plaža na Kraju, na otoku Pašmanu, je plaža Tratice. To je ena izmed najlepših plaž na otoku, odlična za uživanje v celodnevnem soncu ali senci bližnjih kavarn. Če ste z otroki, jih poskrbite za sladoled, ki je na voljo tudi. Plaža je sestavljena iz kombinacije betona in drobnega peska. Morje je plitvo in popolno za vse starosti ali igra v plitvih vodah.

Plaža Tratica Kraj Pašman

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala