Najlepše plaže na otoku Čiovo Hrvaška

# Najlepše plaže na otoku Čiovo Hrvaška

Srednja dalmacija

Čiovo (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Nudimo vam seznam najlepših plaž na otoku Čiovo z velikim številom slik za vsako plažo, opis in lokacijo. Več informacij o vsaki plaži najdete s klikom na povezavo pod slikami vsake plaže.

Najboljše plaže na Čiovu - 20 najlepših plaž


Plaža Kava - Ena najlepših plaž na otoku Čiovo je vsekakor plaža Kava. Nahaja se na skrajnem koncu, na vzhodu in gleda na mesto Split. Plaža je v nenaseljenem delu, ločena in popolnoma obkrožena z naravnimi lepotami. Ob plaži je na voljo le en bar za kopalce, ki potrebujejo osvežilno pijačo. Barvni kontrast na plaži je nekaj čudovitega. Plaže, ki ščitijo plažo, so delno pokrita z zelenjem, barva barve v kombinaciji z gramozom pa omogoča popolno vizualno spektakel.

Plaže na otoku Čiovo najljepše

Duga zaliv na otoku Čiovo je osamljena plaža - zaliv blizu Okrog Gornjega, izoliran in primeren za tiste, ki želijo uživati v miru in tišini. Označena je s kristalno čisto morsko turkizno barvo. Plaže v zalivu so raznolike, od kamnitih, peščenih in prodnatih. V zalivu ni gneče niti preveč plavalcev. Nahaja se na osamljenem mestu in je zato primerna za uživanje in mir. Čeprav je plažo mogoče doseči po kopnem, mnogi prihajajo s čolni.

Duga uvala Čiovo

Stari Porat je ena izmed najbolj znanih plaž v Čiovu. Nahaja se v Okrug Donji, v bližini majhnega lokalnega pristanišča. Prodnato dno na morskem dnu daje živahne barve, kot vidite na fotografijah. Plaža je prodnata, lepo urejena z naravno senco. Rog je sestavljen iz borovih vej, ki v zraku dajejo tudi poseben vonj. Poleg plaže so tudi lokalne kavarne in bari, kjer lahko sedite in uživate v pogledu.

Plaža Stari porat Čiovo

Zaliv Tatinje Čiovo - Poglej to osamljeno majhno plažo. Plaža Tatinje se nahaja v naravnem okolju, v majhnem zalivu, zaščitenem s skalami, medtem ko je prodnata v sredini. Vhod v morje je svetel in morsko dno je narejeno iz istega gramoza kot sam plaža. Voda je čista, z lepimi toni modro-zelenih odtenkov. Nad plažo so kroni z zelenimi iglami zaradi sence.

Uvala Tatinje Čiovo


Plaža Vela Draga je osamljena in okrašena z naravnim ambientom. Izdelana je iz kamnitih kamnin, gramoza in obkrožena s skalami. Okoli plaže se nahajajo borovci, na plaži pa ni veliko sence. Če ste se odločili preživeti dan tukaj, boste potrebovali zaščito proti soncu in če imate senčnik. To je dobra plaža za vse starosti, posameznike ali družine z otroki. Tukaj gosti prihajajo iz zasebnih nastanitev, iz okoliških naselij, pa tudi iz drugih bolj oddaljenih krajev. Vsi so dobrodošli in želimo vam lep in prijeten čas.Plaža Vela Draga Čiovo

Plaža Labaduša v Čiovu je zelo priljubljena in priljubljena z mnogimi. Nahaja se v naselju Okrug Gornji, ob istem avtokampu in je opremljen z vso potrebno vsebino. Poleg kampa je plaža obkrožena s kavarnami in barovami ter restavracijo z različnimi obroki. Ponudba je izvrstna, ambient in lepota plaže pa najbolje ilustrirajo fotografije, ki jih podpiramo.

Plaža kamp Labaduša Čiovo više slika


Mastrinka Čiovo - Če prihajate s celine in pojdite po cesti Put sv. Križ, na samem vhodu v vas Mastrinka, se bo srečal s temi lepimi prizori ob morju. Plaža, ki očara mimoidoč, se nahaja v majhnem zalivu in je graciozna do čistega prodišča in kristalno modrega morja. Na slikah si lahko ogledate najlepše modre tone. Ta plaža je ena od najlepših na otoku Čiovo, in nikoli ni preveč gneča in vam bo dobro za poletne počitnice. Sestavljen je iz prodišča, ki se nahaja ob lokalni cesti in delno sončen ves dan.Mastrinka Čiovo plažaPlaža Guje Slatine Arbanija Čiovo - Ta čudovita prodnata plaža se nahaja na vzhodni obali Čiova med Abanijo in Slatinom. Plaža se nahaja na Beach Bar Plaza, baru na plaži s čudovitim razgledom na morje in dostopnimi cenami. Južno od te plaže so plaže Martinke in Porat.

Plaža Arbanija Slatine CiovoPlaža Slatine - V vasi Slatine na otoku Čiovo leži isto ime, glavna lokalna plaža. Lepo je urejena, zelo dobro opremljena in seveda priljubljena med turisti. Plaža je prodnata, z lepim dostopom do morja in primerna za vse starosti. Obstaja majhno pristanišče v bližini, vendar čoln ne bo motilo gostom na plaži. Plaža se nahaja v središču tega kraja, kar pomeni, da so hrana in pijača na voljo vsem.

Beach Slatine CiovoPlaža Rožac Okrug Gornji - Nad znano Copacabano je na Čiovu še ena lepa plaža. To je plaža Rožca, poleg katere je tudi avtokamp z istim imenom. Plaža je prostorna, narejena iz drobnega gramoza in dobro sončno. V enem delu, kjer se nahaja omenjeni kamp, ima plaža naravno senco, vendar zunaj kampa potrebujete senčnik. Če ste gost avtokampa, lahko brezplačno pridete do plaže brez posebne priprave in prtljage z vami. Ko se preveč segrejete, se vrnite nazaj in zaščitite v naravni senci.
Plaža Bočići je ena od največjih, zelo priljubljenih plaž na otoku Čiovo, v bližini plaže Mavarštica. Plaža je, če pogledamo na teren, različne sestave, zato lahko najdejo mesta za vse. Delno je skalnata, z nekaterimi betonskimi ravninami za sončenje in lažjim dostopom do morja.Plaža Bočići Okrug Gornji Čiovo

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala