Pine Beach - Pine Beach Pakoštane

# Pine Beach - Pine Beach Pakoštane

Sjeverna dalmacija

Pakoštane

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Pine Beach se nahaja v bližini Pine Beach Pakoštane krajev in priljubljeno mesto za vse goste naselja ter drugih gostov in gostiteljev za svojo lepoto in raznolikostjo. Središče plaže je majhna peščena plaža, ki je popolnoma naravna in je prava atrakcija. Okoli so peščenih zalivov v glavnem nahaja skalnata območja, dele in gramoz in vse skupaj v borovem gozdu, ki gre do morja in zagotavlja senco za vse goste. Plaža je bogata s športnimi objekti, tako da boste lahko uživali potapljanje, jadranje, deskanje, kajak, vodni park, košarko, odbojko na mivki ali streljanje cilj iz narave in puščice v ograjenem prostoru. V poletnem času so tudi predavatelji in animatorji, ki imajo program za otroke in odrasle. Lahko delate z aerobnimi dejavnostmi v morju in zunaj njega. Turistično naselje Pine Beach je v celoti obnovljena in je naslednica nekdanje vasi Club Med. Kaj je posebej storiti lastnikom hišnih ljubljenčkov, je, da je del plaže namenjen samo njim.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala