Plaža Punta Rata v Brelih Hrvaška

# Plaža Punta Rata v Brelih Hrvaška

Srednja dalmacija

Brela

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Brela
25.08.2017. 10:34 dodajeIvan

Plaža Punta Rata je ena izmed najlepših na svetu in zagotovo med najbolj znane plaže. To je dovolj razlogov, da ob prvi priložnosti obiščete to plažo.
Če ste se odločili, da pridete v majhno mestece Brela, malo severno od Makarske, potem pridite na to plažo in si oglejte iz prve roke kakšno plažo pišemo.

Številni svetovni portali so postavili to plažo in jo uvrstili na seznam najlepših plaž na svetu. Torej ni samo naše, morda subjektivno razmišljanje, ampak je svetovna afera.

Beach Punta Rata BrelaKaj pravite na plažo Punta Rata?Punta vojna je bila najdena na seznamu 10 najlepših plaž na svetu. Na tej listi je našo plažo postavila planetarno priljubljena ameriška revija Forbes. Ta revija je bila poleg desetih najlepših plaž na svetu okrasila našo plažo z naslovom najlepše plaže v Evropi.

Prodnata plaža s kristalno čistimi barvami morja se nahaja v zavarovanem območju z borovim vrhom.Če upoštevamo, da je bil Punta Rat na seznamu priljubljenih svetovnih plaž Copacabana, St. Tropez, Costa del Sol in eksotične plaže oddaljenih Maldivov, potem nas je zagotovo vredno pozornosti.

Ameriški portal Huffington Post je leta 2014 razglasil destinacijo Brela. V fragmentu pisnega besedila je avtor tega članka preprosto predlagal, da bi vsi skočili na letalo čim prej in prvi obiskali Hrvaško.

brela

Plaža Punta Rata je dobitnica številnih nagrad na HrvaškemNa zahodni strani plaže je Kamen Brela. To je danes simbol tega kraja, najpogostejši motiv pa so razglednice Brela in Hrvaške. Skalo je prekrito z borovci, ki so ponosno dvignjene s prikazovanjem njihove lepote, pa tudi moči, moči in kljubovanja, ki rastejo iz samega kamna.

Brela so kraj, kjer se naravne lepote in aktivnosti človeka, ki živi na tem območju, zelo dobro ujemajo. Posebna skrb je namenjena ohranjanju narave. Današnji uspeh je spektakularen, ponosni pa morajo biti domačini Brela, ki vsak dan skrbijo za svoje okolje.

Ta del Brela pripada zavarovanemu območjuPlaža Punta Rata je prodnata. Obdan z lepimi borovci, je morje vedno kristalno čisto. Plaža je nagrajena z Modro zastavo, ki je simbol kakovosti vsebine in kakovosti morja. Prepoznavna je po edinstvenem, naravno ustvarjenem detajlu - vrvi, ki se dviga od morja.

Poleg naravnih lepot je na plaži dobra ponudba zabave, možnost osvežitve in počitka na eni od bližnjih teras.Na plaži lahko najamete športno opremo, najpogosteje pa so na voljo odbojka na mivki, tenis, mini nogomet, parasailing, vožnja z bananami in druge športne prireditve. V času velikih vročih osvežil lahko najdete v številnih kavarnah in restavracijah z izjemno ponudbo. Za celodnevni mir in uživanje pod močnim soncem bi bilo najbolje vzeti sončenje in uživati v njem. Če ne želite ostati pod dežnikom, se le nekaj korakov sprehodite v senco bližnjih borovih gozdov.

Mesta v bližini: cafe bar Mačíć (50 m), restavracija Punta Rata (100 m), Bluesun hotel Maestral *** (200 m), Bluesun hotel Marina (200 m)

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala