Plaža Beli Cres, Zipline

# Plaža Beli Cres, Zipline

Kvarner

Beli (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Beli
14.04.2017. 09:49 dodajeIvan

To je čudovita plaža na otoku Cresu. Mala plaža se nahaja v Beli, tik ob pristanišču. Lepo je urejena, obkrožena s kamnitimi zidovi in ​​starimi kamnitimi hišami. To se imenuje kraj, tj. Belina plaža, bogata je s prodnim in čistim morjem. Na eni strani je plaža v stiku z naravnimi kamninami, na drugi pa nadaljuje trska pristanišča s spremljajočo gostinsko ponudbo. Poleg uživanja v morju in sončenju na plaži, boste zagotovo našli zanimivo, da se obiščejo turistični čolni, ki letijo tukaj. Oglejte si plaže na Cresu (slike in lokacije). Plaža je res posebna in je ena izmed najlepših na otoku. To je zelo priljubljeno, vendar ga nikoli ne moti, da bi vas razstrelil. V morju je ograjen prostor za kopanje, na plaži pa so tuši in kabine. Če pridete sem, boste zagotovo uživali. Veselimo se vašega prihoda in vam želimo prijeten oddih. Nad Beach je znan tudi po svoji Zip Line za goste, ki iščejo avanturo.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala