Plaža Prižinja

# Plaža Prižinja

Istra

Rabac

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Rabac
07.04.2017. 08:09 dodajeIvan

V majhnem zalivu nad mesta Rabac, vzdolž ulice Prižinja je plaža z istim imenom. Plaža Prižinja se nahaja v naravnem okolju, med skalami in zelene veje. Pebble je tudi zelo lepa. Plaža je pravzaprav zelo priljubljen, zelo dobro obiskana, kot lahko vidite iz slik, ki smo si jih zastavili. Na glavni del padajoče konkretnih stopnicah, ampak ko prideš do plaže, ki bo ostal do konca dneva. Mi smo dobro opremljeni, da lahko uživate in v celoti izkoristiti dnevnega sonca. Plaža pljuski čisto in prijetno toplo morje. Barve moralo biti kristalno, različni odtenki modre in zelene barve, kar je odvisno od intenzivnosti sonca. Tam na plaži in nekaj sence, vendar je glavni štrlečega dela je večinoma pod soncem. Dežnik, če ga imate, v kombinaciji z zaščito pred soncem, ki je potrebna. Upamo, da boste uživali. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala