Plaža Lučica Zaostroga Hrvaška

# Plaža Lučica Zaostroga Hrvaška

Srednja dalmacija

Zaostrog

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Zaostrog
03.03.2017. 07:57 dodajeIvan

Le nekaj kilometrov izven vasi Zaostrog, pod jadransko avtocesto, je plaža Lučica. To je prodnata plaža, obkrožena z naravnimi kamninami, kjer rastejo velika drevesa borovcev. Na soncu ni sence. Pristanišče je osamljena plaža, v bližini pa ni gostinskih objektov. Ljudje pridejo čez dan, da preživijo čas v miru in tišini. Ni na mestu, da na plaži ni nobenega gosta, zagotovo pa ni nobene množice, ki smo se ga naučili videti na lokalnih plažah v Srednji Dalmaciji. Vabimo vsakogar, da pridejo in uživajo v naši mali plaži. Zaradi pomanjkanja fotografij, ki jih lahko objavite kasneje, smo se odločili prikazati ta videoposnetek z gostom na plaži, morju in plaži. Uživajte v poletnih mesecih, zato pojdite k nam.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala