Camp Beach Male Čiste Drvenik

# Camp Beach Male Čiste Drvenik

Srednja dalmacija

Drvenik

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Drvenik
02.03.2017. 15:16 dodajeIvan

Kamp ob obali dejansko ima lepo plažo, ki jo obiskujejo izključno gostje tabora. Nekateri deli lahko dosežejo morje ali druge manjše ceste v neposredni bližini, vendar je pravzaprav glavna plaža v tem kampu. Fotografije bodo najbolje pokazale, kako lepo je in čisto. Prepričani smo, da gostje tega taborišča nikamor ne gredo nikamor. Poleg plaže in morja je restavracija z odlično hrano in pijačo. Če je ne potrebujete, je vse, kar potrebujete med počitnicami, v kampu. Plaža je korak od prvega nadstropja, kar pomeni zelo blizu. Prostoren je in ne bo gneče, čeprav vsi gostje kampa zapustijo ob istem času. Zelenjava daje dodano lepoto, pa tudi kamnitih zidov. Morje je čisto, mirno in udobno toplo. Samo tisto, kar morate plavati in osvežiti od poletnega sonca.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala