Plaža Punta Bajlo Zadar

# Plaža Punta Bajlo Zadar

Sjeverna dalmacija

Zadar

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Zadar
15.02.2017. 11:58 dodajeIvan

Punta Bajlo se nahaja na koncu najbolj znanih promenadi v Zadru v vasi Arbanasi, v bližini plaže pod Brig. Karkoli gledate, ta plaža se ponaša s posebno lepoto. Plaža je posebej okrašena s kamnitimi nasipi, svetilniki in prometom večjih ladij v oddaljenosti. Vse to naredi posebno lepoto v smislu morja. Ta plaža se razteza vzdolž obale in se nahaja v mestnem območju, da pričakuje njegovo raznolikost. Na eni strani je prodnata, na drugih mestih pa je betonirana ali izdelana iz velikega kamna. Vsakdo, ki želi priti, naj to storijo. Ne boste razočarani. Plaža je odprta za vse goste, za prijetno zbiranje, sončenje ali plavanje v čistem morju. Oglejte si fotografije, da doživite le majhen del tega, kar vas čaka, ko prideš. Plaža ima kavarno Tequi Sunrise, čudovit kraj za kavo z verjetno najboljši pogled v Zadru. Nedaleč od plaže, če se odločite, da podjetje Arbanaška promenade bo do plaže Kolovare.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala