Plaža Ričina Nin Vrsi

# Plaža Ričina Nin Vrsi

Sjeverna dalmacija

Vrsi

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Vrsi
09.02.2017. 22:19 dodajeIvan

Zunaj vasi, poleg Vrsa pri Nini, je bila skrita plaža Ričina. Pravzaprav je Ričina prostor za kamperje in ljubitelje narave. Majhna zalivka je zaščitila peščeno plažo, ki na prvi pogled očara vse. Plaža je resnično reprezentativna, ohranjena v naravnem sijaju, obogatena z le nekaj sončnicami iz palmovih listov. Med sezono si lahko ogledate šotore, ležalnike in številne druge kopalne opreme na plaži. Na plaži pridete z avtom, nekateri pa so hvaležni z jadrnicami ali majhnimi jahtami. Vsakdo, ki ima rad naravo, uživa tukaj. Skrit si od radovednih mimoidočih. Plaža je narejena iz drobnega peska in gramoza. Hrbet je zelen od nizke travnate in malo dlje na skalnatih gričih. Kamena skalnata scena teče v številnih avtomobilih v ozadju in kopalne obleke gostov na plaži. 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala