Plaža Puntižela Pula - Pula

# Plaža Puntižela Pula - Pula

Istra

Fažana

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Fažana
29.03.2017. 10:16 dodajeIvan

V bližini mesta Štinjan, pred otokih Kotež je priljubljena plaža Puntižela. To ni naša plaža priljubljena brez razloga. Zelo lepo urejena, prostorna in dobro opremljena. Bomo pohvali z rampo za uporabnike invalidskih vozičkov, tuši in garderobe. Poleg navedeno, da so vzvišeni domovi za reševalce, ki se ukvarjajo za varnost kopalcev. Plaža je prodnata z nekaj betona, lepo urejenih terasah. Obstajajo tudi klopi, ki sedijo in uživajo v razgledu na morje in znamenitosti silhuet omenjenih otokov Kotež. Plaža se razteza na promenado in na plaži imate kavarno z odličnimi osvežilno pijačo. V plitvinah vodni park za otroke, kjer se lahko igrajo in odrasle. Ponudba je res vrhunsko, in vas vabimo, da pridete in uživate. Na plaži ni sence, ampak takoj za plažo je zeleni preko sluznice, ki rastejo velike smreke. Tam je dovolj sence za vse. Čeprav je plaža je zelo priljubljen, gneča spodaj ne toliko, da ni prostora za vas. Povabilo ste prejeli, čakamo na vas.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala