Plaža Beritnica Pag

# Plaža Beritnica Pag

Sjeverna dalmacija

Metajna (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Ta plaža se nahaja na otoku Pagu, južno od majhne vasi Metajna. Posebej je naravno zapletena skala v plitvi vodi, odlična za fotografije ali preprosto za občudovanje ob obali. Na Beritnici si vzemite odmor z lepo tri-rock sceno. Tisti, ki so bolj usposobljeni, se lahko dvignejo na enega od njih in zapomnijo nepozabne trenutke od poletnih počitnic. Plaža je drugače obkrožena s kamnito pokrajino, z manjšo prodnato plažo. Ni naravna senca, niti kavarne (najbližje Ručnici). Če se odločite priti v Beritnico, vzemite s seboj vse, kar vam je potrebno. To je odličen kraj za tiste, ki se želijo izogniti množicam in galerijam. Tudi plaža je odlična izbira za ljudi, ki radi radi adrenalina in so pripravljeni na izzive, kot je plezanje v vodi. Na plaži Beritnice lahko pridete do prelepe plaže Ručice (slike), ki ga lahko pridete z avtomobilom. Ročaj je približno 1 kilometer stran. Po Beritnici se nahaja še ena čudovita plaža Paška vrata. Če ste na plaži Zrće, lahko obiščete v Beritnici zabaven čoln, ki vozi poleti vsak dan.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Gost Lisa
Lepa plaža, dostopna samo peš, ni lahko doseči, vendar je vredna. Lepo mesto za prikaz

 
Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala