Plaže Dubrava in Delfinka Otok Pag slike

# Plaže Dubrava in Delfinka Otok Pag slike

Sjeverna dalmacija

Bošana (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Bošana
31.01.2017. 08:17 dodajeIvan

Med skalami se ta čudovita plaža na Pagu nahaja v majhnem zalivu. Tik ob plaži Dubrava je plaža Delfinka. Plaža Dubrava je naravni ambient, ki ga obkrožajo kamni na treh straneh in morje ter pogled na hrvaško obalo. Čisto morje je kraj za to mesto, zelenje pa zapolnjuje to lepoto. Čeprav je plaža obogatena z zelenjem in vegetacijo, tukaj nimate prave sence. Če obiščete plažo, s seboj vzemite senčnik in dobro zaščitite pred sončnimi žarki. Dubrava je prodnata plaža v sredini, na morskih straneh pa so skale primerne za skakalce ali ljudi, ki radi sončijo brez radovednih pogledov. Primeren je za družine z majhnimi otroki, pa tudi za pare, ki želijo uživati v miru in tišini. V bližini plaže nimate gostinskih obratov ali nekaterih spremljajočih predmetov, tako da lahko z njimi vzamete vse, kar vam je potrebno. To je kraj za uživanje in sprostitev.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala