Plaža Zrće - Novalja - slike Pag

# Plaža Zrće - Novalja - slike Pag

Sjeverna dalmacija

Novalja (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Najbolj znana plaža na otoku Pagu, plaža Zrće je ena najbolj znanih hrvaških plaž na splošno. Plaža se nahaja na velikem zalivu Zrče, 4 km od centra Novalje, in je najpomembnejša destinacija po vsem svetu. Plaža je prodnata, s čudovitim pogledom na morje in je opremljena z veliko vsebine, posebej za mlade goste. Celodnevne zabave, nočni prizori in gostujoči glasbeniki z vsega sveta so kombinacija za mlajše občinstvo, ki uživa v glasnem ritmu techno glasbe. Na plaži je več klubov, kar pomeni, da ples z glasbo ne bo zamudil. Na voljo so različni koktajli, pijače s prigrizki ter lokalna in uvožena piva. Seveda so na voljo tudi osvežilne brezalkoholne pijače, pa tudi nekatere športne aktivnosti za dnevno sončenje. Če ste dovolj pogumni, lahko poskusite bungee jumping na tej plaži. Plaža Zrće je postala simbol dobrega izleta na hrvaški obali. To je priljubljena destinacija za mlade in vsakogar, ki to čuti. Če razmišljate o miru in tišini, je Zrće bolje. Tukaj teče 24 ur na dan, ne da bi prenehala glasna glasba vseh zvrsti.  

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala