Otroška rajska plaža - Sukošan Hrvaška

# Otroška rajska plaža - Sukošan Hrvaška

Sjeverna dalmacija

Sukošan

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Sukošan
25.01.2017. 10:24 dodajeIvan

Ta plaža je najbolj znana plaža v Sukošanu. Če pogledate naše fotografije, je enostavno ugotoviti, zakaj je tako. Otroška rajska plaža dobesedno bogati z vsebino za otroke, pa tudi za odrasle. Veliko število gostinskih obratov zagotavlja vrhunsko storitev in kraj, kjer si ob uživanju pijače lahko ogledate otroke, ki se zabavajo v vodi. Obstajajo splavarji za otroke, različni napihljivi rekviziti in druge vodne igre, ki jih bodo zasedli, medtem ko boste uživali in se ne skrbi, da jim bo dolgčas. Ta plaža je upravičeno imenovana tako, da dodamo, da je raj raj za oba starša in starše. Če pridete v družino in želite s svojim partnerjem in otroki preživeti nepozabne trenutke, vam bo ta plaža zagotovila to. Čisto morje, prodnato in sončno nebo so recept za nepozabne trenutke na morju. Drugi rekviziti in vsebine za otroke so samo dodaten kolač na torti. Vsakdo, ki ljubi fotografijo in pozira pred objektivi, bo navdušen, saj Paradise Paradise Beach ponuja veliko krajev za preživljanje trenutkov počitka. Pokažite svoje fotografije in prijatelji bodo ljubosumni. Že naslednjo sezono vsakdo želi v Sukošan, na plaži Otroški raj. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala