Plaža Polidor v Vrsarju

# Plaža Polidor v Vrsarju

Istra

Vrsar

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Vrsar
22.03.2017. 15:09 dodajeIvan

Ta čudovita plaža se nahaja med Funtano in Vrsar. Če si ogledate fotografije, lahko enostavno sklepate, kaj mislimo prav. Plaža Polidor je ena izmed najlepših na Jadranu in zagotovo najlepša plaža v tem delu naše obale. V bližini je plaža Bijela Uvala Funtana. Dobro je urejena in zelo dobro opremljena. Naša plaža je podobna tropskim pokrajinam in plažam, ki jih vidite samo na televiziji. Če do sedaj niste vedeli, kam iti na počitnice, tukaj so vabila. Ne potrebujemo posebnega pozdrava, da bi videli lepoto naše plaže. Fotografije, ki smo jih navedli v tem članku, so najboljše za vas. Poleg plaže, senčnika in čistega morja DJ skrbi za svojo glasbo vsak dan. Obstajajo tudi bližnje restavracije in plaže bar. Ponudba je fenomenalna in izvirna. Kje še vedno imaš svoj kotiček - zasidran ponton na morskem dnu? Izposodite si enega in izstopite iz množice. Obiščite nas naslednje sezone. Priporočila: Plaža Polidor Vrsar.

Pripravki: Polidor Beach Bar, CAMPING WHITE UVAL, CAMPING PUNTICA, Istra Sunny Camping 2 * 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala